RAUNO SAUKKO
HIEROJA | TOIMIPISTE 1
Rauno on yrityksen perustaja ja hänellä on pitkä urheiluhierojan kokemus useiden eri huippu-urheilijoiden ja joukkueiden hierojana.
Työreferenssejä:

  • Oulun Lippo miesten superpesisjoukkue urheiluhierojana 1999-2002
  • Oulun Kärppien edustusjoukkueen urheiluhierojana 2002-2004. 1. SM-Hopea ja 1. SM-Kulta
  • AC Oulu 2008

MIKKO SAUKKO
TOIMISTOTYÖNTEKIJÄ | TOIMIPISTE 1


SAANA MERKKINIEMI
TOIMISTOTYÖNTEKIJÄ | TOIMIPISTE 1


JANI KAUPPILA
HIEROJA | TOIMIPISTE 1
Jani on koulutettu urheilu-/klassinen hieroja. Janilla on takanaan pitkä ammattilaisura jalkapallon parissa (mm. Suomen mestaruus, useita sm-mitaleja), joten hänelle on kertynyt paljon käytännön kokemusta erilaisten urheiluvammojen hoidosta ja niiden ennaltaehkäisystä. Jani omaa nuoruudestaan kilpailutaustaa myös monesta muusta urheilulajista (mm. hiihto, juoksu) ja nykyäänkin harrastukset ovat hyvin liikuntapainotteisia eli hän osaa huomioida työssään monipuolisesti eri lajien mukanaan tuomia vaikutuksia.


ANNI VAINOLA
HIEROJA | TOIMIPISTE 1
Anni on urheiluhieroja, liikuntaneuvoja ja personal trainer.
Liikuntaneuvojan ammattitutkinnon hän on suorittanut keväällä 2013 ja urheiluhierojan tutkinnon vuotta myöhemmin 2014 Vuokatin urheiluopistossa.
Annin vapaa-aika kuluu aktiivisesti liikunnan parissa. Hiihto on yksi Annin suosikkiharrastuksista.


TUOMAS TAMMILEHTO
HIEROJA | TOIMIPISTE 1
Mukava ja helposti lähestyttävä Tuomas taitaa sekä klassisen-, että urheiluhieronnan.
Brasilialainen jiujitsu on lähellä Tuomaksen sydäntä ja menestystä harrastuksessa on tullut SM-tasolla sekä keväällä 2015 EM-pronssilla.
Tuomas on suorittanut kinesioteippauksen peruskurssin ja fasciakäsittelykurssin.


MINNA TAKKUNEN
FYSIOTERAPEUTTI / HIEROJA | TOIMIPISTE 1
Minna on valmistunut urheiluhierojaksi Lapin urheiluopistolta ja fysioterapeutiksi Savonia AMK:sta. Viimeisimpiä koulutuksia ovat Physio Trainer ® ja kinesioteippaus. Minnalla on kokemusta erityisesti nuorten, työikäisten ja ikääntyneiden fysioterapiasta, tuki- ja liikuntaelin sekä neurologisesta kuntoutuksesta. Fysioterapeuttina Minna huomioi aina asiakkaan yksilölliset tarpeet ja kuntoutus suunnitellaankin aina yhdessä asiakkaan kanssa.


Anuliisa Rautakorpi
HIEROJA | TOIMIPISTE 1
Anuliisa on Lapualta vuosi sitten Ouluun muuttanut urheiluhieroja. Hän on suorittanut koulutetun hierojan ammattitutkinnon Kuopiossa keväällä 2015.
Urheilutaustaa löytyy pesäpallon parista, mutta nyt peliuran loputtua hänet voi löytyy vapaa-ajallaan kuntosalilta ja lenkkipoluilta. Myös kaikki penkkiurheilu on lähellä sydäntä.


MARIA KANKAANPÄÄ
URHEILUHIEROJA | TOIMIPISTE 1
Olen 90-luvun alkupuolella syntynyt iloinen, ystävällinen ja urheilullinen nainen.

Valmistuin Raahessa 2011 ravintolakokiksi, mutta kiinnostus vei enemmän liikunnan pariin. Liikunnanohjauksen peruskurssin kävin 2014, jonka jälkeen tie vei Oulun hieroja-akatemiaan 2015. Sieltä valmistuin urheiluhierojaksi keväällä 2016.

Harrastuksiini on kuulunut nuorempana yleisurheilu, päälajina pikajuoksu ja 2000-luvun alkupuolelta lähtien tähänkin päivään asti pesäpallo. Lisäksi kuntosalilla käynti on lähellä sydäntä. Pitkän urheilutaustan kautta erilaiset urheiluvammat ja niiden hoito on tullut tutuiksi.

Olen toiminut Kipulihaksilla 2016 loppuvuodesta lähtien, hierojana klassisesta hieronnasta urheiluhierontaan.


NELI ROSSI
HIEROJA | TOIMIPISTE 2
Neli on syntynyt Bulgariassa, asunut Suomessa 27 vuotta. Olen suorittanut hierojan ammattitutkinnon vuonna 1997 Savonlinnassa. Myöhemmin suoritin lähihoitajan ja mielenterveys-ja päihdetyön tutkinnot Oulussa. Harrastuksiini kuuluvat kuntosali, lukeminen, pianon soittaminen sekä kodin remontoiminen.


SAMI KAIJANEN
FYSIOTERAPEUTTI | TOIMIPISTE 2
Vuonna 1998 valmistunut Oulusta fysioterapeutiksi. Pitkän työuran aikana Sami on erikoistunut tuki-ja liikuntaelinten fysioterapiaan ja urheilufysioterapiaan sekä ikääntyvien kuntoutukseen. Lisäkoulutuksina  suorittanut mm. selkärangan manuaalinen käsittely kurssin, akupunktiokoulutus, faskiakäsittely- ja kinesioteippaus kurssit ,alaraajakoulutuksia ja polven ja lonkan nivelrikon hoito. Vapaa-ajalla viihdyn mm. juoksuharrastuksen, penkkiurheilun ja kalastuksen parissa.


TIMO LAAVA
HIEROJA MT- erikoistunut | TOIMIPISTE 2
Timo on vuonna Oululainen mies, joka on suorittanut koulutetun hierojan opinnot Oulussa keväällä 2014. Timo on suorittanut hierojan erikoisammattitutkinnosta osan: nivelten liikkuvuuden edistäminen.
Timolle luonto on lähellä sydäntä ja aikaa kuluu paljon kalastuksen ja mökkeilyn parissa. Harrastuksiin kuuluu sähköbasson ja kitaran soitto, koiran kanssa ulkoilu sekä kuntosali.
Hieronnan lisäksi hoidan manuaalisin tekniikoin kehon erilaisia virheasentoja ja kiputiloja. Olen myös suorittanut kattavan lisäkoulutuksen puremalihashieronnasta ja leukanivelen mobilisoinnista.

Lisäkoulutukset

  • Purentalihasten ja leukanivelen manuaalinen hoito, H. Rovio, 2017
  • MT-koulutus, Osteopatiakoulu Atlas, 2016

HEINI TUONONEN
HIEROJA | TOIMIPISTE 3
Heini on rempseä ja helposti lähestyttävä pohjoiskarjalainen likka, joka muutti hierontatöiden perässä Ouluun kesällä 2015. Heini on 90-luvun alkupuolen lapsi, joka on kypsynyt maaseudun rauhassa kotitilan töitä tehden.
Hoiva-ala on ollut aina Heinillä lähellä sydäntä, mikä sai hänet valmistumaan lähihoitajaksi Joensuusta keväällä 2013. Tämän lisäksi kiinnostusta teini-iästä lähtien on ollut myös urheiluhierontaan, ja hän valmistuikin urheiluhierojaksi Vuokatin Urheiluopistosta keväällä 2014.
Työn tekemisen rinnalla hän nauttii aamuisista juoksulenkeistä, hyvästä ruoasta, elokuvista ja luonnon äärellä haaveilemisesta.


OUTI LAINE
HIEROJA | TOIMIPISTE 3
Outi on positiivinen, vuosia sitten Ouluun eksynyt hämäläinen, joka on suorittanut koulutetun hierojan ammattitutkinnon Oulussa keväällä 2015. Tutkintoon sisältyi myös hierojan erikoisammattitutkinnosta osa nivelten liikkuvuuden edistäminen ja kevään aikana Outi oli työharjoittelussa Kipulihaksilla.
Uudesta ammatista innostuneena Outi aloittaa hieronnat Hukan toimipisteessä.
Vapaa-aika hänellä kuluu liikunnan parissa, kuten salilla ja koiran kanssa lenkkeillessä.


SAMI MÄKIPÖRHÖLÄ
FYSIOTERAPEUTTI / HIEROJA | TOIMIPISTE 3
Sami on ammatiltaan fysioterapeutti ja hieroja. Hän on pelannut jalkapalloa 1.- ja 2.divisioonassa pitkästi toistakymmentä vuotta ja sitä kautta urheilijoiden ja liikunnallisten ihmisten kuntoutus on lähellä Samin sydäntä.
Fysioterapeutin työssä Sami hyödyntää omaa huippu-urheilijan taustaa, josta on apua liikunnallisessa fysioterapiassa.
Sami on ollut PS Kemin hieroja / fysioterapeutti pelaamisen ohessa jo vuosia, lisäksi hän on usean vuoden ajan ohjannut ikääntyneiden ryhmäliikuntaa.


TANJA SÄKKILÄ
HIEROJA | TOIMIPISTE 4
Hieroja, MT erikoistunut, akupainantahoitaja
Tanja valmistui koulutetuksi hierojaksi 2016, hierojan erityisammattitutkinto: nivelten mobilisointi.

Lisäkoulutukset

  • kuumakivihieronta 10/2016
  • B&R hierontaterapia 1/2017
  • manuaaliset taidot -erik.koulutus, Osteopatiakoulu Atlas 5/2017
  • akupainantahoitaja, Oulun Akukoulu 12/2017, PKL syventävä koulutus jatkuu

Balancing&Relaxing (B&R) hierontaterapia on kokonaisvaltainen ja rauhoittava hoito joka on yhdistelmä eri hoitomuodoista: klassinen hieronta, shiatsu, liikehoidot sekä akupainannata.
Akuhoidot: tarkempia tietoja Tanjalta


TYTTI CHRISTOPHLIEMK
HIEROJA | TOIMIPISTE 4
Tytti on valmistunut koulutetuksi hierojaksi keväällä 2016 OAKK:sta. Erikoisammattitukinnon (EAT) osana suorittanut kivunhoidon, johon kuuluivat kylmä- ja pintalämpöhoidot, ultraääni- ja TENS-hoidot, fasciakäsittelyt, triggerpistepainanta sekä kinesioteippaus. Toimii hierojana sivutoimisesti päivätyön ohella. Aikaisempaa kokemusta hierojan työstä v. 2009, jolloin kävin hierojakurssin ja toimi sen jälkeen kaksi vuotta hierojana, silloinkin sivutoimisesti. Harrastanut koko aikuisiän monenlaista liikuntaa, nykyään harrastuksia ovat lähinnä kuntosali ja lenkkeily koirien kanssa.


RIKU KARHULA
HIEROJA | TOIMIPISTE 4
Riku on valmistunut urheiluhierojaksi keväällä 2016. Harrastaa muun muassa jääkiekkoa, josta hänelle on tullut uhteiluvammat tutuiksi ja nykyään harrastuksiin kuuluu kuntosalilla käynti.


ANNE HÄMÄLÄINEN
FYSIOTERAPEUTTI | TOIMIPISTE 4
Olen fysioterapeutti Anne Hämäläinen. Olen toiminut alalla yli 30 vuotta. Erityiosaamista minulla on työfysioterapiasta, purennan ongelmien fysioterapiasta ja akupunktiohoidosta. Olen erikoistunut eläinfysioterapeutiksi. Teen myös hierontahoitoja vuosikymmenten tuomalla kokemuksella. Ohjaan ja opastan asiakkaitani omatoimisuuteen tuki ja liikuntaelimistön toimivuuden ja terveyden hoidossa.


ELINA RISKU
PERSONAL TRAINER
Elina on Seinäjoelta Ouluun muuttanut maajoukkue pikaluistelija. Oman harjoittelun ohella Elina tekee personal trainerin ja ravintovalmentajan töitä kaiken tasoisten liikkujien ja urheilijoiden kanssa. Elina on kouluttautunut lisensoiduksi personal traineriksi viime vuonna Trainer4you:lla sekä ravintovalmentajan opinnot päättyvät kuluvan vuoden toukokuussa Trainer4you:lla.